Biologische producten voor een gezonde en actieve leefstijl

Over ons


Waar staan wij voor?  

Je leeft al een leven lang met biologische voeding? Je bent die nog maar net aan het ontdekken? Welkom in onze winkel! 

Op onze planken, in de koeling en in de brood-, fruit en groentemanden ligt voedsel zoals dat door de natuur bedoeld is, met behoud van al het goede, passend bij het seizoen. Ook staan er supplementen van goede merken, natuurlijke geneesmiddelen en cosmetica. En of je nu al jaren leeft met deze produkten  of ze nog maar net aan het ontdekken bent, dat maakt niet uit. In onze winkel vind je wat je nodig hebt en waar nodig geven we je uitleg of advies. 

Het voedsel dat wij verkopen is gegroeid in goede en gezonde aarde, die met respect voor een biologische evenwicht en kennis van telers is bewerkt. Het ritme van de seizoenen geeft voedsel dat juist dan optimaal is van levenskracht en smaak. Brood is gebakken van meel, desem of gist en water, maar vooral tijd en aandacht. Raapstelen vind je in de vroege lente en aardbeien in juni, kolen in de winter en pompoenen in de herfst. Zuivel komt van koeien, schapen en geiten die de ruimte hebben in natuurgebieden en zich te goed kunnen doen aan gras en kruiden. Dat proef je en dat is daarbij ook nog eens hartstikke gezond.

Wij zijn een schakel tussen jou als consument en de telers en kwekers, de bakker en kaasmaker die regelmatig produkten naar de winkel brengt. Die produkten zijn 100% biologisch en met tijd en aandacht geproduceerd. Onze  leveranciers gunnen we net als jou een goede prijs, want alleen dan kan hun werk goed gedaan worden. Alleen dan kan vee in de wei lopen, een varken in de modder rollen en groente onkruidvrij groot groeien in de volle grond. En voor de echte prijs die je betaalt voor echt voedsel weet je als klant dan gelukkig ook: ik betaal niet voor vulmiddelen en andere flauwekul. Wat ik koop is 100% echt. 

100% echt? Ja hoor. Je krijgt niet stiekem groeihormoon, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden, vulmiddelen, genetisch gemodificeerde gewassen, schuimmiddelen en antiklontermiddelen op je bord. Want voor vers en goed voedsel is dat helemaal niet nodig.

Voor ons is dit een manier van leven die vraagt om vertrouwen, over en weer. Alleen met jou als klant kunnen wij de schakel zijn tussen jou en de producenten van eerlijk voedsel. Voedsel dat met kennis, liefde en aandacht, respect voor de aarde  voor jou wordt geteeld, gekweekt en geproduceerd. Wij vinden het fantastisch om die schakel te zijn!

 Dat vertrouwen is niet op niets gebaseerd. Onze leveranciers worden streng gecontroleerd en hebben hun certificering als biologische producent moeten verdienen, meestal in een proces van jaren.  Wij willen dat vertrouwen van onze leveranciers niet beschamen en hen blijven steunen in de  idealen die we delen. En het lonend maken om goed te zijn voor een vruchtbare aarde met gezonde planten en dieren. Met u en jou als klant is de cirkel rond: onze cirkel van vertrouwen tussen klant, winkel en producent voor een gezond leven en een gezonde aarde.

Wij vinden het een prachtig vak om winkelier te zijn in een natuurwinkel! 

U koopt bij ons omdat:

 • dieren naar buiten kunnen
 • dieren biologisch eten krijgen
 • dieren geen groeihormonen krijgen
 • dieren geen preventieve antibiotica krijgen
 • dieren hun uiterlijke kenmerken behouden
 • ruime vruchtwisseling
 • geen toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen
 • teelt uit volle grond
 • geen gebruik van giftige pesticiden
 • geen gebruik van kunstmest
 • geen gebruik van genetisch gemodificeerd organisme
 • geen toevoeging van synthetische geur-, kleur en smaakstoffen
 • gezond houden van bodem en water
 • strenge certificering en controle

Even voorstellen

Bij Go Pure werken enthousiaste en betrokken mensen. Iedere dag proberen wij het onze klanten zo fijn mogelijk te maken en hen te voorzien van de beste producten.Esther

Esther is de eigenaar van Go Pure en heeft veel affiniteit met biologische producten. Samen met haar team schotelt zij u dagelijks de meest verse en lekkere biologisch verantwoorde producten voor. [ lees meer over Esther ]

Angela

Angela is een echte bio-liefhebber. Ze vindt het leuk om mensen te informeren over de producten en weet veel over de producten van Go Pure. [ lees meer over Angela ]